DANİMARKANUÇE

Danimarka Rojava’ya askeri yardım

Danimarka’nın Sosyal demokrat hükümeti Rojava askeri destek kapsamı içinde 14 cerrah, hemşire ve yardımcı personel gönderecek.

Haberin devamı danimarkaca:

Regeringen vil udsende et kirurghold på 14 læger, sygeplejersker og støttepersonel til en amerikansk base i Syrien.

– Bidraget er meget efterspurgt af USA, forklarer forsvarsminister Trine Bramsen.

Statsministeren lægger ikke skjul på formålet med det militære bidrag:

– Formålet med bidraget er at opbygge vores kompetencer og opbygge et endnu stærkere operationelt og dermed tæt samarbejde med vores vigtigste sikkerhedspolitiske allierede, nemlig USA, understregede statsministeren på et pressemøde fredag eftermiddag.

– Danmark og det danske forsvar er endnu en gang blevet bedt om at bidrage til fred og stabilitet ude i verdens brændpunkter. Det er jeg særdeles stolt over. For Danmarks sikkerhed og danskernes tryghed styrkes, når vi tager aktiv del i den internationale kamp mod terrorisme og ufred. Og så viser den brede vifte af bidrag, som vi nu lægger op til at sende afsted, jo med al tydelighed, at Forsvarets evner, materiel og soldaternes kunnen er særdeles efterspurgt af vores allierede. Ligesom vi sætter en tyk streg under vores status som kernemedlem af NATO, lød det fra forsvarsminister Trine Bramsen.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.